Hoe ik werk

Hoe ik werk

Intake

Na een kort voorgesprek volgt een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek praten we over de achtergrond van jouw loopbaanvraag en gaan we deze uitdiepen en concreet maken; waar gaat het nu eigenlijk om? Ik vind het belangrijk dit face-to-face toe doen, om elkaar te leren kennen. Immers, er moet vertrouwen zijn om het traject tot een goed einde te kunnen brengen.

Aan de hand wat de uitkomst van het intakegesprek stel ik een coachprogramma op. Hierin geef ik aan wat het doel van jouw ontdekkingsreis gaat zijn, het aantal sessies, de inhoud van die sessies en een kostenoverzicht. Deze offerte leg ik aan je voor, zodat jij in alle rust een besluit kunt nemen of je het coachtraject met Niels Smit Coaching aangaat. Met het coachprogramma start het eigenlijke coachtraject.

Praktijk sessies

Praktijk sessies

Coachsessies vinden plaats in mijn coachruimte in Waalre. In alle rust en zonder afleiding van telefoon begeleid ik jou in jouw persoonlijke reis. Naast mijn eigen volledige inzet en betrokkenheid, verwacht ik van jou 100% inzet. Natuurlijk hebben we allemaal ons dag een keer niet, dat geeft niet. Maar we moeten samen het beoogd doel nastreven; het antwoord vinden op jouw loopbaanvraagstuk. Hier kunnen ook huiswerkopdrachten, passend bij jouw loopbaanvraag, bij horen, die wel verwacht worden te zijn gemaakt.

Online sessies

Online sessies

Online coachen is niet meer weg te denken in de huidige maatschappij, zeker als door afstand en agenda’s het niet altijd past om fysiek naar de coachruimte te komen. Ook dit is mogelijk, zowel gedeeltelijk als een heel traject, buiten de intake om. Ik werk met Teams en Zoom en ben hierin flexibel om ook in de avonduren online sessies in te plannen. Ook hierbij kunnen huiswerkopdrachten horen.

Tuin sessies

Tuin sessies

Als onderdeel van het coachtraject kan een (deel van een) coachsessie plaatsvinden in de tuin; heerlijk in de buitenlucht, omgeven door groen en kunstvoorwerpen die je mogelijk kunnen inspireren en misschien tot nadenken zet over je loopbaan, of wie je nu eigenlijk bent of juist (niet) wil zijn.

Wandel sessies

Wandel sessies

Binnen 5 minuten lopen we het bos in of staan we aan een waterplas in Waalre. Het in beweging zijn in de natuur stimuleert het kijken met andere ogen naar bestaande situaties, geeft je een verfrissende blik. Hoe mooi is het om een bospad, die we samen aflopen, als metafoor te zien voor je loopbaan? Waar sta je nu op dit pad? Waar leidt dit bospad naar toe?

Sessies op locatie

Sessies op locatie

Het is ook mogelijk coachsessies op een gewenste locatie van de opdrachtgever te laten plaatsvinden. De ruimte moet wel voldoen aan een aantal eisen, zoals bijvoorbeeld daglicht, voldoende ruimte en rustig gelegen. Eventuele hieruit voortvloeiende kosten zijn voor rekening van de opdrachtgever. Bij competentiecoaching kan coaching op de werkvloer ook een werkvorm zijn. Dan voldoet uiteraard de omgeving van de werkvloer.

Op zoek naar een coach voor loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling?

niels-smit Hoe ik werk - Niels Smit Coaching & Consultancy