Als loopbaancoach ben ik volledig op jou gericht: op jouw vraagstuk en begeleiding van jouw coachtraject.

Als loopbaancoach ben ik volledig op jou gericht: op jouw vraagstuk en begeleiding van jouw coachtraject.

Ik help je bij het maken van loopbaankeuzes, het nemen van zinvolle vervolgstappen in je carrière en geef eventueel advies bij het volgen van opleiding en training. Deze begeleiding is niet los te zien van jouw persoonlijkheid, talenten, behoeften, privésituatie, de mogelijkheden binnen de organisatie waar je werkzaam bent en van de arbeidsmarkt.

Ik ondersteun je de regie te nemen over jouw eigen loopbaan én leven; ik laat je jouw eigen kracht (her-)ontdekken en hierin te stralen. Dit doe ik door écht contact met je te maken, je te verrassen, te raken en uit te dagen; je te verrijken met een ervaring die aanzet tot actie. Een ervaring die je nooit krijgt als je thuis op de bank blijft zitten en daarom elke uitgegeven euro meer dan waard is.

Meer over Niels

levenscoaching-intro Loopbaancoaching - Niels Smit Coaching & Consultancy

Levenscoaching

Je bent al een aantal jaar aan het werk, een leuke baan of eigen bedrijf, thuis alles voor elkaar en toch vraag je jezelf af of dit nu alles is? Ga ik zo door de rest van mijn loopbaan? Wat wil ik nu eigenlijk?
loopbaancounseling-intro Loopbaancoaching - Niels Smit Coaching & Consultancy

Loopbaancounseling

Je weet van jezelf dat je alle capaciteiten in huis hebt om die volgende stap in je loopbaan te nemen, maar toch houdt iets je tegen en neem je niet die stap. Of word jij iedere keer gepasseerd bij die promotie?
competentiecoaching-intro Loopbaancoaching - Niels Smit Coaching & Consultancy

Competentiecoaching

Heb jij hulp nodig bij het maken van ontwikkelingsstappen of bij het meer grip krijgen op jouw eigen loopbaan?