Competentiecoaching

Competentiecoaching

Hoe kan ik verder komen in mijn loopbaan? Wat heb ik nodig om mijn loopbaandoel te bereiken?

Heb jij hulp nodig bij het maken van ontwikkelingsstappen of bij het meer grip krijgen op jouw eigen loopbaan? Competentiecoaching is gericht op het vergroten van jouw loopbaancompetenties, zoals persoonlijke effectiviteit, vergroten van flexibiliteit, invloed en het nemen van verantwoordelijkheid. Denk hierbij bv aan timemanagement, effectief communiceren met jouw team of rol binnen een vergadering.

Dit zijn vaak korte coachtrajecten van 1-3 sessies, afhankelijk van de te ontwikkelen competentie. Maar kunnen ook langdurig zijn als onderdeel van een groter ontwikkelingsprogramma. Zeker een waardevolle manier in het kader van een Leven Lang Ontwikkelen, waaraan de werkgever een mooie bijdrage kan leveren door te investeren in het coachen van medewerkers in competenties en vaardigheden door een professionele coach en - gezien mijn jarenlange werkervaring binnen de gastvrijheidssector op zowel operationeel, managent als strategisch niveau - ervaringsdeskundige.

Op zoek naar een coach voor loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling?

Niels Smit
levenscoaching-intro Competentiecoaching - Niels Smit Coaching & Consultancy

Levenscoaching

Je bent al een aantal jaar aan het werk, een leuke baan of eigen bedrijf, thuis alles voor elkaar en toch vraag je jezelf af of dit nu alles is? Ga ik zo door de rest van mijn loopbaan? Wat wil ik nu eigenlijk?
loopbaancounseling-intro Competentiecoaching - Niels Smit Coaching & Consultancy

Loopbaancounseling

Je weet van jezelf dat je alle capaciteiten in huis hebt om die volgende stap in je loopbaan te nemen, maar toch houdt iets je tegen en neem je niet die stap. Of word jij iedere keer gepasseerd bij die promotie?