Kosten

Kosten

Kosten coachtraject particulier

Het voorgesprek is gratis. Dit vindt vaak telefonisch of via videobellen plaats. Tijdens dit vrijblijvende voorgesprek geef jij aan wat jouw vraag precies is, waar jij coaching bij nodig hebt. Verwacht ik als coach jou te kunnen begeleiden, is er een klik en voelt het voor jou vertrouwd, dan volgt een intakegesprek. Boek nu een vrijblijvend voorgesprek op een dag en tijd dat het jouw schikt, ook in de avonden en in het weekend zijn er mogelijkheden. 

Het intakegesprek duurt ongeveer 75 minuten en hiervoor reken ik € 50,00 incl BTW. De kosten voor het coachtraject is afhankelijk van het aantal sessies, jouw vraag en wensen en wordt opgesteld na het intakegesprek. Je ontvangt een uitgebreid programma en kostenoverzicht, zodat jij weet waar je aan toe bent. Bij akkoord gaan we aanvangen met het traject. 

Kosten éénmalige coachsessie particulier

€ 99,00 incl BTW per 60 minuten.

Kosten coachtraject zakelijk

Het is mogelijk als organisatie of werkgever mij in te schakelen om medewerkers een coachtraject aan te bieden. Denk hierbij bv aan medewerkers die vastlopen in hun loopbaan, moeite hebben met timemanagement, willen werken aan bepaalde competenties. Graag kom ik met je in contact. Stuur mij een bericht en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Op zoek naar een coach voor loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling?

Niels Smit